Welcome to NSK Nordic website. Please choose the language you would like to.

Användarhandböckerna på denna webbsida är de senaste versionerna som finns tillgängliga vid denna tidpunkt. Alla handböcker är föremål för ändringar utan föregående meddelande. För att kontrollera att du alltid har den mest aktuella handboken, kontrollera denna webbplats regelbundet för uppdateringar.

Close

Globalt företag

Globalt företag

Global Standard

Global Standard

NSK är högt rankat för sin överlägsna kvalitet och tillförlitlighet samt oöverträffad kostnadseffektivitet. Våra produkter säljs i över 135 länder runt om i världen. Försäljningen utomlands uppgår nu till 75 % av omsättningen och vi anser oss vara en global aktör. Samtidigt blir konkurrensen med våra konkurrenter allt hårdare.

NSK har genom sitt världsomspännande nätverk nytta för att få feedback från kundernas behov på global basis, vilket leder till utveckling av nya produkter. Vi utvecklar produkter som uppfyller behoven för den globala marknaden. Samtidigt är vi mycket uppmärksamma på detaljer, vilket gör det möjligt för oss att uppfylla specifika lokala behov.

Vi expanderar på global nivå för att uppnå ”designinnovativ”, ”absolut kvalitet”, ”kostnadseffektivitet”, ”ett starkt globalt försäljningsnätverk” och ”första klassens service”, med målsättning att bli varumärke nr. 1 i världen.

Globalt nätverk

Globalt nätverk

Vi tror att det som är viktigt för att bli världsledande, är att etablera funktioner som tjänar som företagets händer, fötter, ögon och öron på större marknader världen över, samt skapa starka försäljnings- och marknadskapaciteter, kundservice och eftermarknadstjänster för att öka kundernas nöjdhet. Vi har nyligen utökat vårt globala direktförsäljningsnätverk till 15 baser runt om i världen, inklusive utländska dotterbolag och representationskontor.

Detta gäller i synnerhet den europeiska marknaden, som är packad med dental utrustning i världsklass. Efter att vi grundat NSK Europe GmbH i Frankfurt, Tyskland, 2003, fortsatte vi med att grunda NSK France SAS (Paris, Frankrike) 2005 och NSK United Kingdom Ltd. (London, England) i 2007. Med utbyggnaden av våra aktiva säljfrämjande åtgärder och brandingstrategi har försäljningen och NSK:s styrka som varumärke ökat betydligt i Europa. År 2008 grundade vi dessutom NSK Dental Spain SA (Madrid, Spanien), och i slutet av 2008 lanserade vi NSK Euro Holdings (Frankfurt, Tyskland) för att förena försäljning, marknadsföring och logistik i den europeiska regionen. På detta sätt kunde vi effektivisera distributionssystemet inom Europa.

Dessutom har vi etablerat NSK Middle East (Dubai, Förenade Arabemiraten) år 2000, NSK Shanghai Ltd (Shanghai, Kina) på den snabbt växande asiatiska marknaden år 2005, NSK Rus & CIS (Moskva, Ryssland) och NSK Oceania Pty. Ltd. år 2007 och NSK Asia Pte Ltd (Singapore) år 2009. Därmed upprätthåller vi ett system med vilket vi snabbt kan reagera på de olika regionernas behov.

På världens största marknad, USA, har vi etablerat NSK Dental LLC (Chicago) och NSK America Latina Ltda (Brasilien) år 2013.

Även i länder där vi inte har ett lokalt dotterbolag har vi stärkt våra relationer med lokala distributörer för att bygga en försäljningsorganisation som kan konkurrera med andra varumärken och förbättra vår lyhördhet gentemot användarnas behov.