Welcome to NSK Nordic website. Please choose the language you would like to.

Användarhandböckerna på denna webbsida är de senaste versionerna som finns tillgängliga vid denna tidpunkt. Alla handböcker är föremål för ändringar utan föregående meddelande. För att kontrollera att du alltid har den mest aktuella handboken, kontrollera denna webbplats regelbundet för uppdateringar.

Close

Vad är "NSK STUDIO"?

NSK Studio är en 3D CG animeringsstudio som har utvecklats med hoppet om att inspirera människor att ”skydda vackra tänder och den globala miljön”. Vi skapade den här animeringsserien för att uttrycka vår tacksamhet till yrkespersoner inom tandvård, inklusive tandläkare och munhygienister. Vi hoppas också att animering kommer att motivera tittare att se om sina tänder och ta hand om miljön.

NSK STUDIO Animationer

Deklarationsversionen

EP1

EP2

EP3

Direktörens kommentar

Den världsberömda videoskaparen Atsushi Makino har engagerats som regissör för animationen.
Atsushi Makino, en av Japans ledande videoskapare, utsågs till animationschef.
I animationen visas de olika berättelserna om Dr Sakura, en tandläkare som kan prata med tänder, tillsammans med de unika patienterna som besöker kliniken och dess tänder med olika problem, vilket ger liv åt animationens unika färger och världsbild på ett charmigt sätt.

Atsushi MakinoVideoregissör, art director

profile profile

Atsushi Makino föddes 1982 och studerade TV- och filmgrafik vid Academy of Arts Architecture & Design i Prag, där han lärde sig teckningsanimation och dockanimation.
Han fortsatte till Tokyo University of the Arts där han avslutade programmet vid Graduate School of Film and New Media.
Han arbetar i flera olika genrer, t.ex. live action, konstverk och animation, och arbetar med filmregi, konstregi, animationsregi, karaktärsdesign och illustrationer.
Han använder nostalgiska motiv som många känner till och kombinerar dem med moderna men känsliga idéer som gör det möjligt för honom att föra sitt verk och publiken närmare varandra.
Han har fått flera utmärkelser både globalt och i Japan, och han var också med och regisserade videon för öppningsceremonin för de paralympiska spelen i Tokyo 2020.

Kommentar från Atsushi Makino

Projektets mål är att få människor runt om i världen att tänka på hur viktigt det är att ta hand om sina tänder.
Det jag var mest medveten om när jag försökte skapa en rolig världsbild för att uppnå detta var hur "tandvärlden" skulle se ut.
När dr Sakura tittar in i patienternas munnar ska tittarna föras in i den värld som tänderna lever i.
Jag skapade detta genom att ändra designen för varje karaktär - människa, vampyr och haj.
Dessutom designade jag många djur fyllda med fantasifulla element så att Dr. Sakuras förmåga att prata med tänder skulle falla på plats på ett naturligt sätt.
Var och en av dessa intressanta inställningar finns publicerade på Nakanishi Inc:s webbplats, så ta chansen att kolla in dem.

Huvudfigurer

Dr. Sakura

Mr. Q

Sharkespeare

Invånare i den tandformade ön

Salesman

Niwatori-kun

Tirano

 whale brothers

Zou-kun

Världen på Tandön

Tandläkarmottagning

Den tandformade ön

Dr.Sakuras bil

Mörk och tyst natt

Produktionsprocesser för NSK STUDIO

Berättelse bakom kulisserna

NSK Brand Concept

  • Create it
  • Sedan NSK grundades 1930 har vårt uppdrag varit att skydda värdefulla tänder över hela världen. Och vi har alltid arbetat tillsammans med yrkespersoner inom tandvård och partners för att skapa framgång i detta uppdrag.
  • Tools for Professilonals
  • Instrument av högsta kvalitet till våra tandläkare och tandhygienister En ny video med NSK´s slogan "Create it" med titeln "Instrument av högsta kvalitet för tandvårdspersonal". Känslan i "Create it", rymmer det som är NSK, subilt och dynamiskt. Ta en titt.