Om NSK

NSK erbjuder främst handstycken och vinkelstycken, samt ett brett sortiment av dentalutrustning. Vår produktutveckling ligger i framkant för att kunna erbjuda bästa möjliga produkter för bästa möjliga vård.

Våra produkterVåra innovativa produkter

För att kunna bidra till bästa möjliga"tandhälsa" kommer NSK att utveckla innovativa produkter inom tandvård, parodontologi, implantologi, oral kirurgi och mobil tandvård med hjälp av NSK:s "innovativa frästeknik", Allt detta kompletteras av vårt växande utbud av dentala hygienprodukter. Inom varje område kommer vi att ta fram utrustning som gör att tandläkare och tandhygienister kan utföra behandlingar snabbare, effektivare och säkrare, utrustning som gör det möjligt att erbjuda nya typer av behandlingar och som skapar mindre trauma för patienterna.

TillverkningsmiljöProdukter i världsklass skapas i Japan. globala kvalitetsprodukter föds.

Som en tillverkare som levererar produkter till världen som bidrar till människors hälsa, är en ren miljö omgiven av frodig grön natur viktig för oss.
I en miljö som är välsignad med de skiftande uttryck som flora och fauna visar under de fyra årstiderna, har vi skapat högkvalitativa produkter med vår egenutvecklade precisionsteknik och toppmoderna produktionsanläggningar.
Vi tror att NSK:s ultimata mål är att ständigt släppa nya användbara produkter till världen, med en tillverkares stolthet, in i framtiden.

  • Huvudkontorets FoU-center "RD1"

    Det nya huvudkontorets FoU-center "RD1" som färdigställdes i april 2017 är utrustat för att tjäna en huvudkontorsfunktion och en forsknings- och utvecklingsfunktion. För att höja nivån och hastigheten på utvecklingen av nya produkter har vi skapat en miljö som gör det lättare för utvecklingsdesigner att arbeta med hjälp av toppmodern utrustning. Centret har också ett gästområde och ett showroom för att välkomna både inhemska och utländska besökare. Här finns också "Center Court", ett atrium i fyra plan som kan rymma upp till 600 personer och ge besökarna den bästa inspirationen. RD1 kommer att bli NSK:s innovativa nav.

  • A1-fabriken

    Den nya fabriken "A1" som färdigställdes i mars 2018 är en toppmodern fabrik som utgör kärnan i NSK:s strategi på medellång till lång sikt. Här sker integrerad produktion av 90 % av de precisionsdetaljer som krävs för NSK:s produkter. Fabriken är utrustad med 600 uppsättningar processutrustning på en yta av 14 000 m² och är i drift 24 timmar om dygnet året runt (med undantag för vissa helgdagar). Den möjliggör egen produktion av alla processer från kapning av råmaterial på en CNC-svarv följt av bearbetningscenter, CNC-slipning, värmebehandling och ytbehandling, vilket säkerställer en stabil och effektiv produktion av högkvalitativa precisionsdetaljer.

  • A1+-fabriken

    Den nya "A1+"-fabriken, som färdigställdes i september 2022, ligger i anslutning till "A1"-fabriken i Utsunomiya West Central Core Industrial Park. Med en total golvyta på 5 500 m² och cirka 100 enheter processutrustning är anläggningen i drift 24 timmar om dygnet (med undantag för långa semestrar) som en fabrik för precisionsdelar. Hela taket är täckt med 1 600 solpaneler för att öka produktionskapaciteten och minska miljöpåverkan.

Hållbarhet på NSKCreate it for a better future

Idag står vi inför en mängd olika problem, från ett samhälle med hög medelålder till ökade koldioxidutsläpp. Vi strävar inte bara efter att förbättra människors tandhälsa, utan vi vill också bidra till deras lycka och den globala miljö som ligger bortom detta.

"Rikare liv" och "En bättre planet".

Alla kommer att tänka själva, samtidigt som vi arbetar tillsammans i solidaritet för att skapa en bättre värld. Detta är NSK:s löfte för framtiden.

Hållbarhet Särskild webbsida

Profil av företaget

Företagets namn
NAKANISHI INC.
Grundat
Februari 1930
Etablerat
Januari 1951
Representant
President & Group CEO, Eiichi Nakanishi
Antal anställda
2 049 (per den 31 december 2023)
Huvudsaklig verksamhet
Tillverkning och försäljning av dentalprodukter, produkter och allmänna industriprodukter.
Corporate website